Ga naar de inhoud

1. Persoonsgegevens die worden verwerkt

RomixEvents kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van RomixEvents, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan RomixEvents verstrekt. RomixEvents kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres

2. Waarom RomixEvents gegevens nodig heeft

RomixEvents verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan RomixEvents uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit technische dienstverlening.

3. Hoe lang Drive-in Viperss gegevens bewaart

RomixEvents bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

4. Delen met anderen

RomixEvents verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Dit zal in alle gevallen met u gecommuniceerd worden.

4. Google analytics

RomixEvents maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van RomixEvents bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan RomixEvents te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. RomixEvents heeft hier geen invloed op.

RomixEvents heeft Google geen toestemming gegeven om via RomixEvents verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

6. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@romixevents.nl. RomixEvents zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

7. Beveiligen

RomixEvents neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van RomixEvents maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door RomixEventss verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met RomixEvents op via info@romixevents.nl. RomixEvents is een website van RomixEvents, light, sound and entertainment. RomixEvents is als volgt te bereiken:

Postadres: Drukpers 21, 7942NC Meppel, The Netherlands
Vestigingsadres: Lindenlaan 3, 7951 BV Staphorst, The Netherlands
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 644 522 47
Telefoon:+31 (0)6 13 38 16 36
E-mailadres: info@romixevents.nl

RomixEvents verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Dit zal in alle gevallen met u gecommuniceerd worden.